2009-07-01

Vad hände i juni?Jag brukar ju inte vara allt för personlig på denna blogg, men det har varit långt mellan inläggen nu så jag tänkte förklara lite.

Jag separerade från min sambo i början på året, det kom inte som någon överraskning utan var något som varit på gång i flera år. Ändå kändes det tomt och sorgerligt. Det blev endast Shiela (hunden) och jag kvar i lägenheten och vardagen blev "rätt" som mycket mer uppbokad. Som tur var kunde mina föräldrar hjälpa mig med Shiela när det var sena möten, men jag gick nog på reserverna rätt länge.

Nu är äntligen separationsfasen avslutad även känslomässigt och sökandet efter en ny livspartner startade lite försiktigt i början av juni. Det är mycket spännande att göra nya bekantskaper med så djupa intentioner. Det var åtta år sedan sist och då fick jag jobba hårt. Tack vare mitt tidigare förhållande så har jag utvecklats en hel del som människa (tack H.) och något säger mig att detta var nödvändigt för att jag ska kunna hitta rätt.

Nåja, detta är orsaken till att det nog lär bli lite glest mellan inläggen ett tag framöver.

Jag har på känn att denna sommar kommer att bli något att minnas länge :)

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Trevligt om du kommer igång att skriva igen, nu när jag just har upptäckt din utmärkta blogg.

Lycka till för övrigt, med jakten på en ny lycka. De varaktiga romanserna brukar dock inte dyka upp där man förväntar dem. De ramlar oftast över en när man minst anar dem, de är till och med lätta att missa.

Min bästa "romans" råkade bara komma i min väg just när jag bestämt mig, efter en skilsmässa, att nu skulle det inte bli någon ny man för min del. Jag skulle leva ensam resten av livet. Den varar än, och jag stormtrivs med den. Det har jag gjort i 38 år nu :-).

Lucas Carlsson sa...

Tack Kerstin! Kul att du berättar om "upptäckten" för mig. Såg din rekommendation och känner mig hedrad!

Jodå jag kommer säkert igång igen. Detta är min första semesterdag. Sommaren känns helt öppen och det är riktigt spännande.

Jag är förtröstansfull kring kärleken. Försöker att inte ha så mycket förväntan utan låta nyfikenhet och intuitionen vägleda, det känns bra.

Anna sa...

Tack för att du delar med dig, för det är klart vi har undrat vart du tog vägen emellanåt.
Utifrån vad som kommer fram på din blogg om dig s¨tror jag inte det blir några problem för dig att hitta en ny partner. Sommarhångel lär det ju defintivt bli.
Gissar Anna